Izvor: JUGpress.com, 13.Apr.2023, 21:09

Kotlarnica  na Univerzitetu od iduće sezone prelazi na gas

NIŠ

 Kotlarnica koja se koristi za tagrevanje prostorija Univerziteta u Nišu a koja koristi čvrsto gorivo  uskoro će biti ugašena, a to će se dogoditi i sa kotlarnicama Medicinske škole „Dr Miodrag Lazić“ kao i  Osnovne škole „Kole Rašić“. Biće ugašena i kotlarnica na čvrsto gorivo u vrtiću „Cvrčak“. Sve ove kotlarnice su koristile čvrsto gorivo i kao takve nalazile su se na listi zagađivača životne sredine. Njihovim gašenjem nastavlja se akcija zamene >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kotlarnica u gradu kako bi se smanjila emisija štetnih gasova pa tako i zagađenje u Nišu.

                                  „Kotlarnica u Rektoratu Univerziteta u Nišu već od naredne sezone koristiće gas“, kazao je Dušan Radivojević, direktor Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i dodao de je Grad Niš 96 procenata svojih kapaciteta preveo na prirodni gas.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.