Koncert polaznika muzičkih radionica

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert polaznika muzičkih radionica

Mladi koji su predhodna dva meseca pod mentorstvom iskusnih muzičara učili ili usavršavali pevanje, sviranje gitare, basa i bubnjeva, pokazaće šta su naučili na koncertu u četvrtak 19. februara od 21 sat u klubu “Feedback”.

Njih 15, koji su učestvovali na besplatnim muzičkim radionicama, smenjivaće se na bini i predstaviti muziku različitih žanrova, od popa i roka, do bluza i džeza.

Jedna od učesnika radionice za pevanje Ana Stanojević kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da su svi zajedno vežbali za završni koncert, kao i da veruje da će se dobro zabaviti.

Od Olivera sam naučila mnogo toga što je poboljšalo moje pevanje, a upoznala sam i divne mlade muzičare - kaže Ana.

Besplatne muzičke radionice organizovao je niški Centar za unapređenje društvene svesti “Super građanin” kroz projekat koji je finanansirao Grad Niš.

Ulaz na koncert je slobodan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.