Koncert Zane u Sokobanji za 1. maj, ulaz besplatan

Izvor: JužneVesti.com, 28.Apr.2023, 09:07

Koncert "Zane" u Sokobanji za 1. maj, ulaz besplatan

Majstor za poljupce, Dodirni mi kolena, Priča se, priča, Vojna pošta, Vejte snegovi, Oženićeš se ti, Mladiću moj, Rane moje i druge hitove popularne grupe Zana okupljeni na Letnjoj pozornici u Sokobanji moće će da slušaju i pevaju u ponedeljak, 1. maja. Ulaz na koncert grupe koja postoji 44 godine je besplatan, kažu u Turističkoj organizaciji Sokobanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Sada već tradicionalno, Turistička organizacija Sokobanje organizuje besplatan koncert za svoje sugrađane, ali i brojne turiste koji prvomajske praznike provedu u jednoj od najposećenijih banja u Srbiji.

Nakon uranka na 32 izletišta na području Sokobanje, sledi koncert za sve koji vole zvuke jednog od najpopularnijih pop bendova iz Jugoslavije.

Grupu Zana sada čine Jelena i Zoran Živanović.

Koncert na Letnjoj pozornici "Vrelo" počinje u 20 sati, ulaz je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.