Konačno se otvara nova zdravstvena stanica u Niškoj Banji

Izvor: juGmedia, 19.Mar.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno se otvara nova zdravstvena stanica u Niškoj Banji

NIŠ – Stanovnici Niška Banja konačno će od ponedeljka krenuti na lekarske preglede u objekat koji je izgrađen preko puta vrtića „Biser“, u ulici Školske česme.

Prema najavi direktora Doma zdravlja u Nišu dr Milorada Jerkana od ponedeljka će u ovoj zdravstvenoj stanici raditi Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih, Služba za zdravstvenu zaštitu dece, stomatologija, laboratorija, Služba za kućno lečenje i medicinsku negu i Služba polivalentne patronaže.

Prema navodima dr Jerkana zdravstvena stanica „Niška Banja“ biće otvorena pošto je dobijena upotrebna dozvola za korišćenje tog novog objekta.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.