Konačno asfaltirana ulica u centru Pirota

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno asfaltirana ulica u centru Pirota

Nakon 5 meseci od početka radova, Ulica Branka Radičevića u samom centru Pirota je asfaltirana, te je time kompletirano uređenje ove prometne ulice.

Ranije je postavljena i nova rasveta, instalacije su zamenjene, hidrantska i vodovodna mreža su promenjene, a glavni razlog za probijanje rokova je taj što je Toplana imala problema pri menjanju cevovoda, jer nisu bili rešeni imovinski odnosi na jednom delu ulice.

Ipak, građani su dočekali i završni sloj asfalta >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u ulici između Doma kulture i Narodne biblioteke, iako je rok za završetak radova nekoliko puta probijan.

Uređenje Ulice Branka Radičevića počelo je sredinom maja, a prvobitan rok za završetak radova bio je 15. avgust, koji je pomeren zbog problema koje je Toplana imala sa svojim radovima na menjanju toplovoda. Poslednji rok koji su nadležni dali bio je polovina septembra, ali je i on probijen.

Izvođač radova je preduzeće MDS iz Pirota, a vrednost radova je skoro 11 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.