Izvor: JUGpress.com, 15.Feb.2024, 23:28

Kod muškarca i žene koji su putovali iz Preševa pronađeno više od kilogram i po heroina

HORGOŠ-PREŠEVO

Kod muškarca i žene koji su putovali iz Preševa pronađeno više od kilogram i po heroina i oni su uhapšeni, saopšteno je danas.

Njih dvoje su uhapšeni na graničnom prelazu Horgoš na izlasku iz Srbije jer je u njihovom automobil pronađeno više od kilogram i po heroina.

„Carinski službenici su 15. februara 2024. godine, u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja droge skrivene u naslonu jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << suvozačkog sedišta“, saopšteno je.

Pokušaj krijumčarenja je otkriven sat vremena iza ponoći, kada je na red za izlaznu kontrolu pristigao pežo 308 kojim su muškarac i žena putovali iz Preševa ka Beču.

Na postavljeno pitanje da li imaju nešto da prijave, žena koja je upravljala vozilom, kao i njen suvozač su izjavili da sa sobom nose samo lični prtljag.

Međutim, tokom detaljne kontrole, otkriveno je da se u naslonu suvozačkog sedišta krije 5 paketa oblepljenih sivom selotejp trakom, ispunjenih praškastom materijom za koju se osnovano sumnja da je reč o heroinu.

Merenjem otkrivenih paketa, utvrđeno je da se radi o ukupnoj količini od 1.569 grama droge, nakon čega su krijumčareni narkotici zajedno sa putnicima i vozilom predati policiji u dalju nadležnost, navodi se u saopštenju. (kraj) SC/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.