Izvor: JUGpress.com, 06.Jul.2023, 17:41

„Kocka“ je skockana

NIŠ

Lokalna fondacija Niš je u saradnji sa Žitopekom ali pre svega uz pomoć Nišlija koji su se uključili u njihovu kampanju uspela da za dva meseca sakupi novac kojim je Grad Niš presvukao podluku na sportskom igralištu Kocka koja se nalazi na početku Bulevara Nemanjića u međublokovskom prostoru. Nekada poluruinirano ugralište gde se igrao uglavnom basket sada ima sasvim drugačiji izgled, pa iz Lokalne fondacije Niš smatraju da takav uspeh valja i proslavati. Upravo zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << toga oni su pozvali sve  zainteresovane Nišlije da im se u subotu, 8. jula, od 11 sati pridruže na sportskom terenu Koska i druže se sa njima kako bi zajedno obeležili renoviranje ovog terena.

  „ Nakon više od dva meseca kampanje Lokalne fondacije Niš  sa Žitopek pekarama, sada je vreme da se okupimo i družimo na Kocki. U subotu vas očekuje dobra zabava i mnogo pozitivne energije, a svi su pozvani da se prijave i oprobaju u šutiranju trojki i sa pola terena. Žitopek je za pobednike pripremio zanimljive nagrade. Planirano je da se u revijalnom delu u odbojci i košarci takmiče deca iz niških klubova“, poručuju iz Lokalne fondacije Niš.

                            Lokalna fondacija Niš izuzetno je zahvalna Žitopeku što izdvaja pet dinara od svake prodate pogačice za uređenje dva igrališta i posebno zahvalna Gradu Nišu koji je presvukao podlogu na Kocki i dao ogroman doprinos u sređivanju terena koji je sada prepun dece.  Oni pozivaju sve sugrađane da nastave da kupuju pogačice, jer uskoro prelaze na uređenje Tutinog igrališta.

                              Želimo da svi zajedno, korak po korak, ulepšavamo i uređujemo grad, da živimo u sredini koja će negovati pozitivne vrednosti i zdrave stilove života“, dodaju u Lokalnoj fondaciji  Niš.

                              Podsećamo da kroz kampanju sa Žitopekom, Lokalna fondacija Niš prikuplja novac za uređenje dva sportska terena Kocka i Tutino. Nakon skoro dva meseca kampanje prodato je 39000 pogačica od kojih je po pet dinara odlazilo u budžet za uređenje ova dva terena.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.