Izvor: JUGpress.com, 14.Mar.2024, 20:13

Koalicija Niš, moj grad i Novi DSS predali zahtev opozicije MUP za informaciju od javnog značaja u vezi migracije birača

NIŠ
Na inicijativu Novog DSS i koalicije Niš, moj grad, formiran je zahtev za informaciju od javnog značaja Ministarstvu unutrašnjih poslova RS sa ciljem da se ispita da li i u Nišu prema receptu iz Beograda aktuelna vlast planira da uvozi birače.
Miodrag Stanković gradski odbornik i kopredsednik opozicione koalicije Niš moj grad rekao je da se od Ministarstva unutrašnjih poslova RS traži informacija od javnog značaja, tačan broj prijavljenih lica sa prebivalištem u Nišu na dan 31.12.2022. i novoprijavljenih lica do 17.12.2023. i 08.03.2024. sem novorođenčadi, uz podatak prethodnog prebivališta svih novoprijavljenih lica.
“Ovo je samo jedna od metoda koju smo primenili u cilju razotkrivanja...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.