Klubovi u Kuršumliji od lokalne samouprave dobili sportsku opremu

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2023, 13:47

Klubovi u Kuršumliji od lokalne samouprave dobili sportsku opremu

Kuršumlijski sportisti iz 17 klubova, članova Sportskog saveza, dobili su trenerke, čiju je nabavku finansirala Opština Kuršumlija iz lokalnog budžeta sa 900.000 dinara. Nabavljeno je 200 pari sportskih trenerki za 17 klubova, članova Sportskog saveza u tom gradu.

Vojimir Čarapić predsednik Opštine Kuršumlija naglašava da ova donacija predstavlja još jedno dodatno ulaganje i ulepšavanje sportista sa teritorije te opštine.

Opština Kuršumlija izdvaja značajna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sredstva za sport, takmičenja sportskih klubova, aktivnosti Saveza za školski sport kao i za rad Sportskog saveza. Plan je da ulaganje u sport povećavamo iz godine u godinu, što će, nadam se, pratiti i rezultati. Boreći se za svoje klubove, naši mladi sugrađani bore se i za svoj grad - rekao je Čarapić.

Dodaje da se i u narednom periodu planirano unapređenje sportske infrastrukture u okviru Sportskog centra gde je u planu izrada podloge na terenu za mali fudbal, popločavanje prilaza i ulaznog platoa sportske hale, zatim rekonstrukcija postojećeg bazena i dogradnja bazena sa pratećim sadržajima za mlađe naraštaje, dok će gradski stadion u bliskoj budućnosti dobiti nov i moderan izgled.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.