Klinika za Kardiohirurgiju u Nišu narodnim parama obnovljena a okićena sektaškim simbolima! (FOTO)

Izvor: KMnovine.com, 28.Nov.2014, 03:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinika za Kardiohirurgiju u Nišu narodnim parama obnovljena a okićena sektaškim simbolima! (FOTO)

Portal "Srbija danas.net" objavio je fotografije neverovatnog i drskog ophođenja okultnih društvava u Srbiji prema državnoj imovini!
...
Bledi i smešni pokušaji direktora Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanovića da opravda nebulozama i budalaštinama korišćenje simbolike katoličke sekte Malteških vitezova aka templarskog reda na novo obnovljenoj klinici za kardiohirurgiju samo potvrđuju da postavljena simbolika nije nimalo naivna i da je samo deo programa >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << unijaćenja Srba.
 


Onog istog programa unijaćenja Srba koji je svojevremeno propagirao reševanje srpskog pitanja tako što će jednu trećinu Srba pobiti, jednu proterati a jednu pokatoličiti.




Nemojte Gospodo da se mučite i da stavljate te kripto-masonske simbole na jednu zdravstvenu ustanovu u Srbiji zbog priloga koje ste navodno dali za obnovu iste. Većinski deo sredstava za obnovu kardiohirurgije u Nišu platila je srpska sirotinja i vi nemate APSOLUTNO nikakvo pravo da je oblepite simbolima koje nemaju niti jedne jedine veze ni sa srpskom tradicijom niti sa medicinom generalno.

Zaštitnici srpskih lekara su Sveti Vrači Kozma i Damjan a ne Hospitaleri, Templari, Malteški vitezovi i ostala sektaška udruženja.



Za kraj postavljamo javno pitanje direktoru Kliničkog centra u Nišu Zoranu Radosavljeviću i Gospodinu Dragani Miliću, hururgu koji je inicirao obnovu kardiohirurgije da nam odgovore da li pripadaju bilo kojoj masonskoj, templarskoj ili bilo kojoj drugoj tajnoj ili polutajnoj organizaciji?
 
   
Osim masonskog trougla natpis isključivo na latinici.    

 
Milinko Milinčić, Srbija danas
foto: Foto: Vanja Keser, Klinički centar Niš

 
Izvor: Srbija danas

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.