Klinički centar Niš dobio klima-uređaje i posteljinu

Izvor: JužneVesti.com, 27.Avg.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinički centar Niš dobio klima-uređaje i posteljinu

Lekarskoj ustanovi, koja leči preko 3.000.000 ljudi iz regiona donirana su dva klima-uređaja i kompleti posteljina namenjene deci. Ova pomoć usmerena je za potrebe Klinike za pulmologiju i fizikalnu medicinu.

Dva klima-uređaja koristiće se za potrebe bolesničke sobe Klinike za Plumologiju i za potrebe kinezi-sale dečjeg odeljenja Klinike za fizikalnu medicinu, kažu u Kliničkom centru.

Deo Kliničkog centra namenjen fizikalnoj terapiji dobio je i komplete posteljina >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koji su donirani odeljenju dečje rehabilitacije - dodaju iz centra.

Iz menadžmenta Kliničkog centra se zahvaljuju na donaciji i nadaju se da je ovo svojevrsna poruka ljudima da budu društveno odgovorni.

Ovu pomoć omogućilo je udruženje građana “Bona Fides” kroz kampanju “Čini dobo radi ličnog zadovoljstva” uz pomoć “Patrol PM” koji su donirali posteljinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.