Kik-boks klub Niš sa tri borca na Evropskom kupu u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2023, 11:29

Kik-boks klub Niš sa tri borca na Evropskom kupu u Beogradu

Na međunarodnom turniru "Serbia open", koji se održava više od 13 godina, ekipu Kik-boks kluba Niš predstavljaće takmičari Ivan Krivačević, Nada Krivačević i Janja Savić. Evropski kup, koji je u kalendaru Svetske kik-boks federacije, održava se od 31. marta do 2. aprila u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Očekuje se učešće više od 600 takmičara iz 16 zemalja (Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Finska, Nemačka, Grčka, Mađarska, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Izrael, Crna Gora, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovačka, Slovenija i Srbija.

Ekipu Niša predstavljaće tri borca, a zbog povreda ili drugih obaveza neće učestvovati Lazar Pantić, Matija Jovanović, Miloš Janković, Nikolina Stevanović i Vladana Radonjić.

Ovaj turnir je jedan od onih koji će služiti za rangiranje takmičara za učešće na svetskim i evropskim prvenstvima.

Ovo je jedan od pripremnih turnira za srpski nacionalni tim koji ove godine prvi put očekuje učešće na Evropskim olimpijskim igrama koje će biti u Krakovu, kao i učešće na Svetskim borilačkim igrama u Saudijskoj Arabiji.

Srpski juniori će u septembru učestvovati na Evropskom prvenstvu u Turskoj, dok će za seniorsku reprezentaciju najjače takmičenje u godini biti novembra - Svetsko prvenstvo u Portugalu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kik boks: Dragonovi takmičari spremni za Serbia Open 2023 WAKO

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Mar.2023

SEFKERIN – U Beogradu će se od 31. marta do 2. aprila (sportska hala „Ranko Žeravica“, Novi Beograd) održati SERBIA OPEN 2023 WAKO, evropski kik boks kup, takmičenje od velikog značaja u Srbiji. U pitanju je rangirani turnir, jer se zlatna i srebrna medalja bodovno vrednuju u određivanju...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.