Karte u prodaji za „Irish stew“ u Nišu!

Izvor: juGmedia, 10.Dec.2015, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte u prodaji za „Irish stew“ u Nišu!

NIŠ – Beogradski Irish folk-rock sastav IRISH STEW of Sindidun će održati koncert u Nišu u petak, 25.decembra u klubu Feedback od 22 časova

Ova simpatična muzička družina osnovana je 2003 godine i do sada su snimili tri albuma. Intimni tekstovi, melodična muzika i upečatljiv scenski nastup svakako su prvi utisci o bendu. To je ono što ih nakon prvog slušanja povezuje sa publikom svih generacija. Njihova sposobnost da na đuskanje nateraju i „slučajne prolaznike“ na svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koncertima je svakako garancija za odličnu zabavu i dobar provod.

“Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo koncert u Nišu na koji se čekalo više od 2 godine! Ovom prilikom, u podgrejanoj prednovogodišnjoj atmosferi! Čekamo vas u Klubu Feedback, 25. decembra od 22h”, ovim rečima su se obratili niškoj publici na svom oficijelnom sajtu.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 400 dinara od četvrtka, 10.decembra: Vintage shop (Davidova 9) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb).

Na dan koncerta cena karte iznosiće 500 dinara.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.