Karatisti iz Pukovca osvojili 11 medalja u Nišu

Izvor: juGmedia, 21.Maj.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karatisti iz Pukovca osvojili 11 medalja u Nišu

Na 17. turniru „Medijana open” u Nišu, mladi sportisti Karate kluba “Pukovac” iz Pukovca osvojili su 11 medalja, 6 zlatnih,3 srebrne i 2 bronzane, u oštroj konkurenciji, s obzirim da je učestvovalo 17 klubova iz Srbije sa oko 150 takmičara.

U disciplini kate pojedinačno zlatom su se okitili: Anamarija Vusaj, Marko Stević i Mihajlo Nikolic. U disciplini Kata tim zlato je osvojio Marjan Marković, a srbrnu medlaju Andrija Stamenković u disciplini Kate pojedinačno u zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << jakoj konkurenciji.

Osvajači bronzanih medalja u katama su Luka Stefanović i Lena Stefanović.

U Borbama su takmičari iz Pukovca bili ubedljivo dominantni te su se zlatom okitili: Nemanja Osmanović, Anja Mitrović i Marijana Ramić. Srebro u Borbama je osvojio Lazar Mitrović izgubivsi u finalu od svog klubskog druga Nemanje Osmanovića.

Andrija Djordjević ovog puta nije imao dovoljno sreće te mu je za malo izmakla medalja.

“Medijana open” tirnir održan je u organizaciji Karate-do kluba „KI“ iz Niša.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.