Kancelarija za mlade ćuti na pitanja o svom radu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Jul.2023, 09:09

Kancelarija za mlade ćuti na pitanja o svom radu

Ko je zaposlen u Kancelariji za mlade, koliko su novca dobili od Grada i države i u koje je projekte bila uključena od početka ove godine - ne zna se jer na zahtev Južnih vesti Kancelarija za mlade ne odgovara.

Zahtev za pristup informacijama od javnog značenja Kancelariji za mlade je poslat 31. maja, gde su novinari tražili sve dokumenate u kojima se vidi ko je zaposlen, kakva je sistematizacija radnih mesta, koliki je ukupan transfer novca od Grada Niša i Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Srbije i u koje je sve projekte bila uključena Kancelarija čije je sedište u Oficirskom domu.

Posle 15 dana Kancelarija nije poslala tražene informacije, niti obavestila novinare da im je potreban dodatni rok za slanje odgovora.

Ipak, ni nakon par dana od isteka roka novinari nisu dobili nikakav odgovor pa je Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti poslata Žalba protiv ćutanja organa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.