Izvor: BujanovackiGlas.info, 10.Apr.2017, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamberi u Skadru o saradnji sa lokalnim proizvođačima duvana

BUJANOVAC, 10. april 2017. – Predsednik opštine Šaip Kamberi posetio je fabriku duvana u Skadru gde je sa domaćinima razgovarao o mogućnostima njihove saradnje sa proizvođačima duvana iz Bujanovca, prenosi portal Lugina lajm.
U delegaciji Bujanovca, osim Kamberija, bili su i predstavnici lokanih proizvođača, narodni poslanik Fatmir Hasani i Enis Salihu, šef lokalne kancelarije za ekonomski razvoj.
Kako prenosi Lugina Lajm, ovaj sastanak ima cilj da stvori uslove za saradnju između lokalnih proizvođača i fabrike sa severa Albanije, koja bi se razvila u budućnosti.
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.