Kamberi : Očekujemo da ministarstvo da saglasnost na Skenderbega

Izvor: JUGpress.com, 07.Jul.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamberi : Očekujemo da ministarstvo da saglasnost na Skenderbega

BUJANOVAC

Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi  rekao je danas za JUGpress da “ne postoji nijedan  zakonski  ni logički razlog da ministar državne uprave  odbije davanje saglasnosti na odluku Sskupštine opštine Bujanovac  za promenu u nazivu centralnog trga u toj opštini sa sadašnjek Karadjordje Petrović u novi Skenderbeg.

Ova odluka je doneta većinom glasova na poslednjoj sednici Skupštine opštine Bujanovca I za njju su glasali svi albanski odbornici, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << I iz pozicije I iz opozicije, a protiv su bili svi srpski odbornici.

“Takodje, smatramo da ova odluka ne utiče na pogoršanje medjunacionalnih odnosa u Bujanovcu”, dodao je Kamberi koji je bio poslanik u prošlom sazivu Skupštine Srbije ispred Partije za demokratsko delovanje(PDD).

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.