Izvor: BujanovackiGlas.info, 07.Okt.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamberi: Izložbu Veterinarske stanice propustio sam zbog privatnih obaveza

Nisu u pitanju ni lični ni politički razlozi. Uostalom, opština je sa 400.000 dinara podržala izložbu, a koliko vodimo računa o poljoprivredi govori i to…BUJANOVAC, 7. oktobar 2017. (foto: Kamberi i Milković na prošlogodišnjoj izložbi)Izložbi, koju je Veterinarska stanica Bujanovac prošle subote organizovala na gradskom stadionu, nisam prisustvovao zbog privatnih obaveza, rekao je za Bujanovačke Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac.
Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << brojnih gostiju Treće izložbe simentalki, čiji su Bujanovačke bile medijski sponzor, uočljivo je bilo odsustvo prvog čoveka opštine, što su mnogi protumačili političkim razlozima.
Kamberi, međutim, demantuje ove navode:
Nisu u pitanju ni lični ni politički razlozi. Uostalom, opština je sa 400.000 dinara podržala izložbu, a koliko vodimo računa o poljoprivredi govori i to što smo iz budžeta u te namene ove godine izdvojili 33 miliona dinara, rekao je Kamberi.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.