Izvor: JUGpress.com, 10.Mar.2022, 12:06

KONKURS: Nagrada za istraživačko novinarstvo „Dejan Anastasijević“ 2022.

BEOGRAD

Nezavisno udruženje novinara Srbije uz podršku Ambasade SAD sedamnaestu godinu za redom dodeljuje Nagradu za istraživačko novinarstvo. Nagrada za istraživačko novinarstvo zove se po našem kolegi, izvrsnom novinaru Dejanu Anastasijeviću.

Nagrada se dodeljuje u tri kategorije:

Elektronski mediji (radio i televizija)Štampani medijiOnlajn mediji

Za nagradu mogu da konkurišu autori radova koji su objavljeni u medijima u Srbiji od 30. marta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 2021. do 30. marta 2022. godine. Krajnji rok za prijavu na konkurs je 30. mart 2022. godine. Radove može prijaviti sam autor, njegov urednik ili kolega.

Nagrada se dodeljuje za istraživačke novinarske radove, koji se bave temama od izuzetne važnosti za građane teritorije na kojoj se medij distribuira, emituje ili koristi, otkrivaju i dokazuju nepoznate činjenice do kojih su novinari došli sopstvenim radom.

Informacija o nominovanim radovima u svakoj kategoriji biće objavljena na sajtu NUNS-a, a pobednici će biti proglašeni na samoj svečanosti dodele nagrada. Pobednici u sve tri kategorije biće nagrađeni sa po 100.000,00 dinara.

NUNS će objaviti koji radovi su nominovani najmanje nedelju dana pre svečane dodele nagrada koja će se organizovati povodom Dana slobode medija 3. maja.

Sve informacije o konkursu i uslovima mogu se dobiti na web strani NUNS-a www.nuns.rs, putem e-mail adrese program@nuns.rs ili na telefon 066 88 22 009.

Upustvo za prijavu, kriterijume, formular, formu za potvrdu medija možete preuzeti ispod teksta. Samu prijavu možete popuniti i onlajn na sledećem linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfIaW-JMbEKnjf0l-VNgSuSVQNYdHSflgwETN2aeHTmIA1jQ/viewform .

Rok za podnošenje prijava je 30. mart 2022. godine.

Foto: Vreme

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.