KAKVI SMO LJUDI? Niko nije hteo u stan samohranu majku sa šestoro dece

Izvor: juGmedia, 13.Jun.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVI SMO LJUDI? Niko nije hteo u stan samohranu majku sa šestoro dece

Tamara Novaković (30) iz niškog sela Mezgraje, samohrana majka šestoro mališana, odnedavno živi u Nišu, ali u stanu koji ima samo jedan krevet i televizor jer niko nije hteo da joj izda namešten stan, a novac za kupovinu nameštaja – nema.

Ona se zbog školovanja tri najstarija deteta preselila u Niš, ali nije uspela da pronađe namešten stan ili kuću.

Zbog toga što imam šestoro dece niko nije želeo da mi izda u zakup stan ili kuću sa nameštajem. Jedva >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sam pronašla stan u naselju ‘Ratko Jović’, ali prazan„, priča Tamara Novaković.

Trojica njenih najstarijih sinova od 12 godina, 11 i 7 godina moraju da idu u Specijalnu školu „14. oktobar“, tako da je morala da se preseli u Niš, makar i po cenu da u početku živi sa decom u skoro potpuno praznom stanu.

U stanu u naselju ‘Ratko Jović’ imamo kupatilo i kuhinju, ali od stvari imamo samo kauč i televizor„,

Pomoć koju prima od države i pomoć njenih roditelja, objašnjava, nije dovoljna da bi izdvojila novac i kupila nešto od nameštaja.

Potrebni su mi pre svega kreveti za decu i komode za njihovu garderobu. Nadam se da ima dobrih ljudi koji mogu da mi pomognu da nabavim te stvari“, kazala je Tamara.

Pored trojice dečaka koji idu školu, Tamara ima i petogodišnje bliznakinje i dvoipogodišnjeg sina.

B.Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.