Jovanović ponovo zamenio Dimitrijevića na klupi FK Sinđelić

Izvor: JužneVesti.com, 19.Avg.2020, 08:25

Jovanović ponovo zamenio Dimitrijevića na klupi FK Sinđelić

Kao i pošlog leta, dogodila se promena na klupi Fudbalskog kluba Sinđelić, a zanimljivo je i da su akteri isti kao pre godinu dana - Saša Jovanović predvodiće srpskoligaša iz Durlana umesto Zorana Dimitrijevića. Predsednik kluba Zoran Anđelković kaže da smatraju da će im sa Jovanovićem biti bolje.

Jovanović je trenersku karijeru otpočeo u Svrljigu, gde je proveo dve godine. Potom se latio rada sa mlađim kategorijama u Realu i Radničkom, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je preuzeo kormilo Zaplanjca iz Gadžinog Hana. Prošlog leta potpisao je za Sinđelić, jedini od većih niških klubova za koji nije nastupao kao igrač.

Međutim, nakon toga je dobio poziv za posao u Kini, te je prekinuo saradnju sa najstarijim niškim klubom. Sada se, samo kolo od početka prvenstva, vratio u Durlan.

Procena je da sa Sašom možemo bolje, sa njim smo bili 2. na tabeli. Sinđelić mora uvek biti u vrhu tabele. Da bi gledaoci dolazili moramo davati golove, igrati lepo. Durlan zaslužuje da Sinđelić bude prvoligaš. Naravno, ako se ukaže šansa - kaže Anđelković.

Inače, Sinđelić je novu sezonu otvorio minimalnom pobedom, a u sledećem kolu gostovaće Jedinstvu u Paraćinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.