Izvor: BujanovackiGlas.info, 01.Dec.2017, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još kiše u Bujanovcu, za vikend sneg

BUJANOVAC, 1. decembar 2017. – Ne smanjuje se intenzitet kišnih padavina, koje u Bujanovcu traju od četvrtak.
Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ) upozoravaju da se na jugoistoku i istoku Srbije do kraja dana očekuje još 20 do 40 mm kiše po M2, a u višim planinskim predelima stvaranje snežnog pokrivača visine preko 15 cm.
U toku noći od subote ka nedelji (02/03.12.), u nedelju ujutro i pre podne (03.12.) u većem delu Srbije očekuje se stvaranje snežnog pokrivača visine od 5 do 10 cm, lokalno i više, a u planinskim predelima i preko 15 cm.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

RHMZ: Kiša konačno stala, sneg u najavi

Izvor: BujanovackiGlas.info, 02.Dec.2017, 11:31

BUJANOVAC, 2. decembar 2017. – Napokon je prestala kiša koja je nad Bujanovcem i okolinom neprekidno padala skoro 40 časova.. Trenutna temperatura je 3 stepena Celzijusa.. Kišu bi, prema prognozama, trebalo postepeno da zameni susnežica i sneg.. Republički Hidrometeorološki zavod je upozorio...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.