Još jedan mandat direktorki belopalanačkog Sportskog centra

Izvor: JužneVesti.com, 10.Jan.2024, 14:18

Još jedan mandat direktorki belopalanačkog Sportskog centra

Od 1. januara 2024. godine počeo je novi, četvrti mandat Jelene Živić na mestu vršioca dužnosti direktora Ustanove za sport "Sportski centar Banjica". Kao i do sada, mandat će trajati 6 meseci.

Živićeva je master profesor fizičkog vaspitanja, a na direktorskoj funkciji je od jula 2022. godine, kada je na tom mestu nasledilaMilicu Igić.

Potom su joj odbornici dva puta produžili šestomesečni mandat, a sada je Privremeni organ Opštine Bela Palanka opet imenovao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za v. d. direktora.

Kao i ranije, i sada je imenovana na funkciju suprotno Zakonu o javnim preduzećima, jer period obavljanja funkcije vršioca dužnosti direktora ne može biti duži od jedne godine i ista osoba ne može biti dva puta imenovana.

Podsetimo, Ustanova za sport "Sportski centar Banjica" osnovana je 2012. godine nakon izgradnje sportske hale.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.