Još 2 kilometra auto-puta na Koridoru 10 otvorena za saobraćaj

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jul.2018, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 2 kilometra auto-puta na Koridoru 10 otvorena za saobraćaj

Nova 2 km auto-puta u blizini Pirota, na jednom od najdužih projekata u Srbiji, istočnom kraku Koridora 10, kako su saopštili u Javnom preduzeću Koridori Srbije, puštena su juče u saobraćaj.

Nakon završetka opremanja tunela Sarlah, koji se nalazi na ulazu u Pirot, i završetka dodatnog osiguranja 2 kosine na ovom delu, dodaju u Koridorima, u saobraćaj će biti puštena preostala 2 km na ovom delu auto-puta prema Bugarskoj.

Na istočnom kraku ostalo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je da se završe deonice Bancarevo - Crvena Reka dužine 12,3 km, sa kojom će se ujedno i pustiti završena deonica Prosek - Bancarevo dužine 9,4 km, ali i opremanje tunela Bancarevo, Sopot i Sarlah.

Podsetimo, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, najavila je kraj radova na kompletnom Koridoru 10 do kraja godine.

Izvođač radova na ovom delu je grčka firma Aktor.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.