Još 129 novozaraženih kovidom u Pirotskom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Sep.2021, 18:40

Još 129 novozaraženih kovidom u Pirotskom okrugu

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Pirotu, kovid je u tom gradu potvrđen kod još 88 ljudi, dok je u celom Pirotskom okrugu registrovano 129 pozitivnih. U Opštoj bolnici Pirot od korone se trenutno leče 22 pacijenta.

Kada je reč o ostalim opštinama u okrugu, među novoobolelima je i 16 osoba iz Dimitrovgrada, 17 iz Babušnice i 8 iz Bele Palanke.

Juče su u Covid ambulanti u Tijabari Doma zdravlja Pirot obavljena 242 pregleda od kojih je 79 prvih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << (33% prvih pregleda u odnosu na ukupan broj pregleda) i 163 kontrolnih - navode iz Zavoda.

Na bolničkom lečenju od kovida nalazi se 12 pacijenata iz Pirota, 1 iz Dimitrovgrada, 6 iz Babušnice i 3 iz Bele Palanke, a nijedan pacijent nije transportovan u kruševačku kovid bolnicu.

Epidemiolozi situaciju procenjuju kao nepovoljnu sa tendencijom prelaska u vanrednu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.