Joga za parove koji idu na vantelesnu oplodnju

Izvor: JužneVesti.com, 07.Nov.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joga za parove koji idu na vantelesnu oplodnju

Bračni parovi koji žive u Opštini Medijana i kojima je Komisija Sveta Petka omogućila besplatnu vantelesnu oplodnju, ubuduće će raditi i jogu. To bi trebalo da im olakša period vantelesne oplodnje, koji je obično stresan za parove koji pokušavaju da dobiju dete.

Kako kaže Žarko Ranković predsednik Skupštine Medijane i Komisije Sveta Petka, cilj joga programa koji je napravljen za parove koji idu na vantelesnu oplodnju je da oni tradicionalnom medicinom lakše prebrode >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ceo postupak. Ove godine 20 parova dobilo besplatnu vantelesnu oplodnju; foto: Opština Medijana

Gradska opština Medijana mnogo ulaže u decu, mlade i proces dobijanja potomstva. Smatramo da će buduće majke i očevi kroz ovakav vid treninga imati neki boljitak i da će se ostvariti na lakši način kao roditelji - navodi Ranković.

Ranković kaže da je dosad 140 parova dobilo mogućnost za besplatnu vantelesnu oplodnju, a prošle godine se javilo 14 i ove godine 20 parova.

Kažu i da je Ministarstvo zdravlja jogu svrstalo u metode rehabilitacije za unapređenje zdravlja.

Joga program za parove Opština Medijana realizuje sa Udruženjem "Joga Balans" iz Niša.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.