Jenjava razmena robe sa komšijama

Izvor: juGmedia, 08.Dec.2012, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jenjava razmena robe sa komšijama

DIMITROVGRAD – Carinici sa Carinske ispostave “Gradina”  tokom novembra su podneli 36 rešenja po kojima je zbog pokušaja šverca  vraćena sa granice roba u vrednosti od  2,5 miliona dinara.

U susednoj Bugarskoj naši gradjani najčešće kupuju zimsku garderobu, tekstilnu robu, obuću, tehničku robu, ali i hranu, pileće batake, sireve i mleveno meso, pasulj.

Šef Carinske ispostave “Gradina“,  Vladimir Stojanović kaže da je u poslednje vreme opao promet >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << trgovine iz susedne Bugarske.

“Bugarski državljani u prodavnicama u Pirotu i Dimitrovgradu kupuju meso, mesne preradjevine, mleko i mlečne proizvode, kore za pitu, hemijske proizvode i voće”, naveo je Stojanović.

 (Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.