Javno sučeljavanje kandidata za vođu DS

Izvor: juGmedia, 08.Sep.2016, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javno sučeljavanje kandidata za vođu DS

NIŠ – Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke (DS) u Nišu Miodrag Stanković pozvao je danas članove stranke i ostale građane Niša da prisustvuju sučeljavanju kandidata za lidera DS pred predstojeće stranačke izbore.

“Do sada su se u Nišu predstavila sva 4 kandidata za predsednika stranke, zajedno sa svojim timovima, kandidatima za potpredsednike, a u subotu 10. septembra, u bioskopu Kupina organizovana je javna debata kandidata za predsednika DS,  s početkom u 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << časova, koji će predstaviti svoje planove na koji način će reformisati DS i Srbiju”, objasnio je Stanković.

On je podvukao da će po prvi put u Srbiji članovi jedne političke stranke direktno i neposredno birati svoje najviše rukovodstvo, odnosno, predsednika i potpredsednike stranke.

“Ni jedna stranka do sada u Srbiji, osim DS, nije omogućila svojim članovima da kažu koga žele za predsednika i potpredsednike stranke i to je ono što između ostalog izdvaja Demokratsku stranku od ostalih stranaka u Srbiji”, zaključio je Stanković.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.