Javni sektor danas praznuje, privatni sektor radi normalno

Izvor: juGmedia, 11.Nov.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni sektor danas praznuje, privatni sektor radi normalno

NIŠ – Zbog obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu gradska i državna preduzeća ustanove i institucije sutra neće raditi, ili će raditi sa skraćenim radnim vremenom.

Za razliku od njih velika većina privatnih firmi, prodavnica i šoping centara danas će raditi kao i svakim drugim radnim danom.

Prosvetnim radnicima i učenicima koji su na mini jesenjem raspustu sutra će se pridružiti, između ostalih i zaposlenih JKP „Parking servis“ pa će parkiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Nišu biti besplatno.

Zbog državnog praznika autobusi na svim gradskim i prigradskim linijama saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, a apoteke i zdravstvene ustanove radiće po prazničnom režimu.

U Domu zdravlja će od 7 do 20 dežurati odeljenje opšte medicine i pedijatrije, kao i zdravstvena stanica “Obilićev venac”, dok će punkt službe kućnog lečenja u Rajićevoj ulici raditi od 7.30 do 14.30.

Apoteka “Ćele kula” radiće 24 sata, apoteka “Čegar” pratiće rad Doma zdravlja, “Higija” će raditi od 8 do 21 sat, a apoteka “Eliksir” pratiće rad “Roda centra”.

Iznenađenje predstavlja to što će sutra dežurati zaposleni u blagajni u Upravnoj zgradi PD „Jugoistok“ i u blagajni u Ulici Svetozara Markovića. Iz ovog preduzeća pozvali su sve potrošače da uprkos državnom prazniku plate zaostale račune. Radno vreme dežurnih blagajni biće od od 7 do 20 časova.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.