Jastuk ispunjen paklicama cigareta otkriven na Gradini

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2021, 15:01

Jastuk ispunjen paklicama cigareta otkriven na Gradini

Među ličnim stvarima 61-godišnje putnice, ali i u jastuku koji se nalazio pored nje, saopštavaju iz Uprave carina, carinici na Graničnom prelazu Gradina pronašli su sakrivenih 3.800 komada cigareta različitih brendova. Veća količina cigareta zaplenjena je i na Graničnom prelazu Kelebija, a njih je preko granice pokušao da prošvercuje vozač kombija bujanovačkih tablica.

Manje cigareta otkiveno je na Gradini - putnica koja se iz Bugarske uputila za Nemačku sakrila je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 19 boksova cigareta među kojima su brendovi Parliament, Dunhill, Davidoff i Marlboro.

Veća zaplena dogodila se na prelazu Kelebija između Srbije i Mađarske, a u njoj je učestvovao vozač kombija koji je registrovan u Bujanovcu.

On je pokušao da iz zemlje iznese cigarete tako što ih je sakrio u unutrašnjem tapacirungu vozila.

Usledila je detaljna kontrola kojom je otkriveno da je ispod tapacirunga u bočnim stranicama kombija sakriveno 982 paklice krijumčarenih cigareta, od kojih 882 paklice marke Winston, a 100 marke Marlboro - saopštavaju iz Uprave.

Sve cigarete su bile sa akciznim markicama sa područja Kosova i Metohije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.