Jak pljusak prekinuo Palilulsko veče

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jun.2023, 23:11

Jak pljusak prekinuo Palilulsko veče

Palilulsko veče, organizovano u okviru Gradske slave, a koje je trebalo da počne u petak 2. juna od 17 sati i da traje do 23:15 prekinuo to je usled jakog pljuska.

Nakon što je kiša počela da pada, publika je potražila najbliža skloništa oko palilulske rampe gde se manifestacija održavala, a posle svega 20 minuta poplavio se deo oko bine.

foto: JV / N. Đ. Nišlija koji je tražio najbliže mesto da se skloni od kiše, glasno je komentarisao da mu je žao što >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će se Palilusko veče ovako završiti, dok su stariji Palilulci ispod nastrešnice kod pruge komentarisali da ne pamte da je nekada za ovu manifestaciju ovolika pala kiša.

Kada nisu hteli da ga organizuju 3. juna kao što je trebalo, već su ga pomerili za dan ranije, ovakav pljusak se mogao i očekivati - rekao je još jedan Nišlija.

foto: JV / N. Đ. Radnik obezbeđenja rekao je novinarima Južnih vesti da još uvek čekaju potvrdu organizatora da li će program biti nastavljen ili neće, te da će morati da ostanu na kiši dok ne dobiju odgovor nadležnih.

Na ovogodišnjoj 33. po redu Palilulskoj večeri trebalo je da nastupe Dečiji hor Čarolija, bendovi Leb i pivo, Naše tetke, Crne mambe, Lutajuća srca, Gracija, kao i solista Đorđe Marković i operska pevačica Dragana Moles.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.