Izvor: JUGpress.com, 26.Mar.2024, 09:58

Jablanička okružna liga: Donja Lomnica sve redom ruši

VLASOTINCE-LESKOVAC
Gornjolomničani ništa ne prepuštaju slučaju i sve redom “šišaju2 u borbi za prvo mesto. Četa Ivana Rajkovića ,,Jale” u meču sa nekadašnjim drugoligašem ekipom Vučja pokazala je da zasluženo suvereno vlada u Jablaničkoj okružnoj ligi i to sa devet bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Budućnost iz Orašja, koja je u subotnjem meču, na svom terenu, sa ekipom Zloćudova osvojila samo jedan bod u susretu gde su oba golmana bili bez posla i tako su obe njihove mreže ostale netaknute.
I dok je pitanje prvaka skoro već rešeno, a već dve ekipe Gradac iz Konopnice i leskovačka OFK Morava su na putu za ispadanje, još nekoliko klubova je u opasnosti da ide u niži rang takmičenja...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.