Izmenjene cene karata za meč Radničkog i Flore - sever skuplji, istok i zapad jeftiniji

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2019, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmenjene cene karata za meč Radničkog i Flore - sever skuplji, istok i zapad jeftiniji

Od danas su u prodaji ulaznice za revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji igraju Radnički i Flora. Cene ulaznica za “Čair” promenjene su na 500 dinara za svaku od tri otvorene tribine, kažu u klubu, ali ne pojašnjavaju otkud ova izmena u poslednji čas.

Juče je najavljeno da će ulaz na severnu tribinu “Čaira” koštati 400 dinara, a zapadnu i istočnu 600, ali je odluka preinačena i sada postoji jedinstvena cena za sve tri tribine, sem južnu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koju je zatvorila UEFA. Izuzetak je loža, čija cena ostaje 2.000 dinara.

Vreme i mesto prodaje ostalo je nepromenjeno - svakog dana od 10 do 18 sati na biletarnici hale “Čair”. Na dan odigravanja utakmice, u četvrtak, 18. jula, prodaja će biti produžena do 20:45.

Podsetimo, meč se igra na stadionu “Čair”, u četvrtak od 20:45. Kako je Radnički pružio veoma bledu partiju u prvoj utakmici, sada ima zadatak da nadoknadi 2 gola zaostatka, ako želi na megdan Ajntrahtu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.