Izložba fotografija „Jazz from the South“

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija „Jazz from the South“

U sredu, 13. avgusta, od 17:30 sati u galeriji „Art 55“ biće otvorena izložba fotografija „Jazz from the South“ Predraga Todorovića.

Predrag Todorović je rođen 1991. godine u Kragujevcu. Studira na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu, na odseku Digitalnih umetnosti. Od 2013. je na master studijama u klasi Goranke Matić. Do sada je imao dve samostalne izložbe 2014. godine u Kragujevcu i Beogradu.

Izložba "Jazz from the South" organizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je kao deo ovogodišnjeg „Nišvila“ i trajaće do 20. avgusta.

U okviru „Nišvila“ zainteresovani i ove godine mogu da posete nekoliko izložbi fotografija, ilustracija, stripa, kao i „live art“ performansa, inspirisanih džezom.

Galerija „Art 55“ nalazi se u ulici Ćirila i Metodija 17a, kod Filozofskog fakulteta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.