Izgorela stoka kod Preševa

Izvor: juGmedia, 24.Dec.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela stoka kod Preševa

PREŠEVO – U velikom požaru koji je izbio u štali u preševskom selu Kurbalija, na imanju Nedžata Hafizija izgorelo je 17 krava , tačan uzrok požara je nepoznat predpostavlja se da je reč o instalacijama.Bez obzira na brzu intervenciju  vatrogasnih ekipa , životinjama nije bilo spasa. Na terenu su izašle i veterinarska inspekcija,  članovi opštinskog štaba za vanredne situacije.

Nesrećni čovek je čuvanjem stoke izdržavao porodicu.

(Kraj) iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Stradala stoka u požaru!

Izvor: OkRadio.rs, 24.Dec.2013

Vranje - Štala sa 17 krava u selu Kurbalija kod Preševa izgorela je u velikom požaru, a sve životinje su stradale. Požar se dogodio u ponedeljak u dva posle ponoći kada je veliki plamen zhvatio štalu vlasnika Nedžata Hafizija. Kako prenose preševski mediji, uprkos brojnim pokušajima da se...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.