Izabrani najbolji sportisti u Surdulici

Izvor: juGmedia, 24.Jan.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani najbolji sportisti u Surdulici

SURDULICA – Najbolji sportista u Surdulici je Miloš Mitićović, karatisti iz kluba „Tanden“, dok je titula najbolje sportiskinje pripala karatistkinji Milici Stanković.Organizator manifestacije koja se 11. godinu za redom održava u Surdulici novinar Dragan Milošević – Buca, kaže da izbor nije bio lak jer su surdulički sportisti briljirali u prošloj godini.

U kategoriji junior titulu najbolji sportista dele Petar Stošić iz bokserskog kluba „Srbija“ i Đorđe Antić >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << karatista. Što se dama tiče najbolja je  devetogodišnja Nina Đorđević iz karate kluba „Tanden“.

Sportski radnik godine je Slavoljub Radulović iz skijaško – planinarskog društva „Vlasina“, dok je priznanje najbolji trener pripalo Draganu Stanisavljević treneru  Košarkaškog kluba  “Radnik“. Najbolji klub je fudbalski klub „Radnik“, a dodeljena su i četiri priznanja novinarima koji su svojim radom afirmisali surdulički sport.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.