Izvor: JUGpress.com, 24.Maj.2019, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz kredita kupljen traktor za “Komunalac”

VLASOTINCE

Vlasotinačko Javno komunalno preduzeće ,,Komunalac” obnovilo je svoj vozni park, kupovinom radne mašine traktora sa prikljunim mašinama za posebne namene, kao što je košenje zelenih površina i rezanje šiblja i grana u prečniku od 20 cm.

Traktor je nabavljen iz kreditnih sredstava ,,Komunalca” i to je najbolji pokazatelj da naša firma uspešno izmiruje sve svoje obaveze a da je još i sposobna da se kreditno zaduži. Inače, ova radna mašina je nabavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za 9.990.000 dinara ili blizu 85.000 evra, a sam traktor ima multifunkcionalna svojstva i njime se sređuju kosine u košenju zelenih površina. U narednom periodu imamo u planu da nabavimo još dve priključne mašine, kao što je to raonik za zimsko održavanje puteva, a zatim i posipač soli – rekao je okupljenim novinarima Svetislav Petrović, direktor JKP ,,Komunalac” na konferenciji za novinare upriličenoj povodom nabavka traktora.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.