Izvor: BujanovackiGlas.info, 26.Jul.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz budžetske rezerve za put Žbevac-Jastrebac

Ova sredstva koja opština izdvaja iz budžeta od 400.000 dinara biće upotrebljena za 38 časova rada buldožera na putu između Žbevca i Jastrepca. To su, za sada, naše mogućnostiBUJANOVAC, 26. jul 2017. – Rešenjem Opštinskog veća o upotrebi tekuće rezerve iz budžeta opštine Bujanovac biće izdvojeno 440.000 dinara.
Od pomenutog iznosa  40.000 dinara namenjeno je za uklanjanje nastrešnice na Zdravstvenoj  stanici  Klenike, koja radi u sastavu bujanovačkog Doma zdravlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << a ostatak novca za održavanje šest kilometara  lokalnog puta Žbevac- Jastrebac.
Zamenik predsednika opštine Bujanovac Stojanča Arsić, koji je predsedavao današnjoj sednici, naglasio je da će radovi na tom putu biti obavljeni na osnovu dopisa Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i Ministarstva građevinsrstva, saobraćaja i infrastrukture, kojima su se obratili meštani sela Jastrebac.
Ova sredstva koja opština izdvaja iz budžeta od 400.000 dinara biće upotrebljena za 38 časova rada buldožera na putu između Žbevca i Jastrepca. To su, za sada, naše mogućnosti, a posle ćemo sa rekonstrukcijom puta nastaviti prema utvrđenom programu. Imamo obavezu da u zadatom roku o svemu ovome obavestimo nadležna ministarstva – rekao je Arsić.
Radovi na uklanjanju nastrešnice na ambulanti u Kleniku biće obavljeni po nalogu sanitarnog inspektora.

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Odobren novac za put Jastrebac-Žbevac

Izvor: JUGpress.com, 26.Jul.2017

BUJANOVAC..Na današnjoj,  šesnaestoj sednici Opštinskog veća opštine Bujanovac  usvojen je predlog upotrebe tekuće budžetske rezerve koji obuhvata izdvajanje finansijskih sredstva za popravku seoskog puta Jastrebac-Žbevac  u dužini od šest kilometara i pravljenje nastrešnice na ulazu u...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.