Iz Mađarske stiglo peto pojačanje u FK Radnik

Izvor: JužneVesti.com, 30.Jun.2016, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Mađarske stiglo peto pojačanje u FK Radnik

Surdulički Radnik polako, ali sigurno sklapa tim za novu sezonu, a pripremama na Vlasini pridružio se i novi igrač tog tima vezista Miloš Adamović, koji u redove Surduličana dolazi iz mađarskog superligaša Vašaša.

Ovaj 28-godišnji Šapčanin, prve fudbalske korake načinio je u mlađim kategorijama OFK Beograda, da bi zatim fudbalsko ime gradio u klubovima iz Moldavije, Poljske, Kazahstana, Azerbejdažana i Mađarske, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a u Srbiji je nastupao za Mladost iz Lučana.

Sportski direktor surduličkog superligaša Darko Gašić izneo je očekivanja od najnovijeg pojačanja.

Radi se o srpskom internacionalcu sa dobrim igračkim iskustvom. Nadam se da će dolaskom u Radnik podići nivo igre i kvalitet ekipe - rekao je on.

Pored Adamovića, Radnik su prethodno pojačali golman Ognjen Čančarevič (Mladost Lučani), desni bek Zlatko Liščević (OFK Beograd), Nenad Lukić (Bežanija) i Nikola Radović (BSK Borča), a Gašić je najavio i da je na pragu kluba provereni superligaški štoper, čije ime nije hteo da iznese u javnost.

Gašić je potvrdio da su klub do sada napustili desni bek Miloš Marković, golman Borivoje Ristić (Rudar Velenje), vezisti Lazar Arsić (Radnički Niš) i Miloš Deletić (Larisa), napadač Samjuel Ovusu (Genčlerbirligi), a da je pred transferom i brzonogi vezista Miloš Stanković.

Radnik prvi deo priprema sprovodi na Vlasini, potom se vraća u Surdulicu gde će u nedelju odigrati prijateljski meč na svom terenu sa Levskim iz Sofije, a nakon toga, u ponedeljak 4. jula kreće put Kopaonika na završnu fazu priprema.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.