Ivica Prokopović izabran za poverenika Pokreta socijalista

Izvor: juGmedia, 02.Mar.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Prokopović izabran za poverenika Pokreta socijalista

VLADIČIN HAN -Izvršni odbor Glavnog odbora Pokreta socijalista na nedavnoj sednici imenovao je Ivicu Prokopovića (29), inženjera saobraćaja, za poverenika Opštinskog odbora ove stranke u Vladičinom Hanu.Prokopović je ranije bio predsednik omladine SPS -a u Vladičinom Hanui kako je saopšteno iz Pokreta sada imaju  i dva odbornika u lokalnom parlamentu.

„Nakon nesuglasica i nesporazuma u SPS-u, odlučio sam se za formiranje odbora Pokreta socijalista. U nerednom periodu nam >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << predstoji izborna konferencija stranke, kao i intenziviranje saradnje sa odborima na jugu Srbije“, kaže Prokopović.

On dodaje i to, da su Pokret socijalista izabrali prvenstveno zbog programa i sistema vrednosti za koje se zalaže ova stranka, a koji se tiču i ključnih problema građana Vladičinog Hana, prvenstveno nezaposlenosti i siromaštva.

 (Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin u SPS-u pronašao hansko Povereništvo

Izvor: OkRadio.rs, 02.Mar.2015

Vranje - Pokret socijalista imenovao je saobraćajnog inženjera Ivicu Prokopovića (29) za poverenika Opštinskog odbora te stranke u Vladičinom Hanu. Ovim imenovanjem ranijeg socijalističkog predsednnika omladine u Hanu Vulinova stranka dobila je i dva odbornika u lokalnom parlamentu. Prokopović...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.