Irodi i izrodi protiv srbske dece i naroda

Izvor: KMnovine.com, 11.Jan.2019, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irodi i izrodi protiv srbske dece i naroda

Setite se kako je nekada davno zli i pohlepni jevrejski car Irod na satanski žrtvenik prineo 14000 vitlejemske dece. Danas je na delu jedan, u suštini isti zločin, samo umesto Iroda naredbu izdaje evrounijatska vlast, a umesto vitlejemske, to su srbska deca.


   
Ikona svetih 14000 mladenaca vitlejemskih, dece od dve godine i niže, ubijene po naređenju cara Iroda    





Svedoci smo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << silom odvode deca iz normalnih srbskih porodica, zatim promene više hraniteljskih porodica, i na kraju gubi im se svaki trag. Tužna je realnost da većina Srba, opčinjena medijima Velikog brata, ne prepoznaje ovaj užasni problem i priču o njemu smatra običnom teorijom zavere.
Simbol tog stradanja je porodica Trkulja, Ivan i Natašu kojima je CZSR Zvezdara bez ikakve zakonske osnove oteo šestogodišnje dete u oktobru 2017. godine i pored odluke suda da im se dete vrati, to nije učinjeno, niti mogu da ga vide. Srbi, pamet u glavu; svi mi koji imamo decu smo potecijalna meta, a kada mečka u vidu službenika CZSR i policije zaigra pred našim vratima, tad je kasno. U velikoj zabludi su svi oni koji misle da njihovu decu neće dirati, jer ovde se ne radi ni o kakvom nasilju u porodici ili ugroženosti prava deteta, već je jedini motiv trgovina srbskom decom, a povod je anonimna prijava. Još u većoj zabludi su oni koji smatraju da snagom svojih mišica ili oružjem mogu zaštititi decu, jer tim hladnim službenicima CZSR zaštitu pruža policija, koja to radi bez imalo osećaja za pravdu izvršavajući usmena naređenja. Za nas Srbe porodica je crvena linija zbog čije zaštite smo spremni i nemoguće da uradimo. Zbog toga verujem da u ovom posrnulom i grešnom narodu ima još dovoljno snage da se podigne iz rijaliti sna, i da se, što hitnije, stvori sveroditeljski front za odbranu naše dece.
Zato Srbi, zbog naše dece, uz Božiju pomoć, na sabornost! Da pružimo otpor i zaustavimo one koje nam decu otimaju, muče ili duhovno i fizički ubijaju.
Pokret-Živim za Srbiju
Opštinski odbor Šabac






KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK

 Izvor: Živim za Srbiju    :: © 2014 - 2019 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.