Iranski ambasador u poseti Nišu

Izvor: juGmedia, 07.Sep.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iranski ambasador u poseti Nišu

NIŠ – Uspostavljanje privredne i kulturne saradnje, i saradnje u oblasti sporta, bile su osnovne teme razgovora gradonačelnika Niša dr Zoran Perišić i ambasador Islamske Republike Irana Medžid Fahim Poura.

Gradonačelnik Niša rekao je da postoje brojne oblasti u kojima saradnja može biti uspostavljena jer je Iran velika zemlja sa preko 80 miliona stanovnika.

„Prvi korak u unapređenju saradnje biće Nedelja iranske kulture, koja će uskoro biti organizova u Nišu“, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << rekao je Perišić.

Ambasador Irana Medžid Fahim Poura sastao se danas u Nišu i sa delegacijom od tridesetak niških privrednika i rukovodstvom Univerziteta.

Porua je najavio da će Srbiju ovog meseca posetiti dve delegacije privrednika koje će sa srpskim privrednicima razgovarati o mogućnostima saradnje.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Iranski ambasador posetio Niš

Izvor: Akter, 07.Sep.2015

Uspostavljanje privredne i kulturne saradnje i saradnje u oblasti sporta, bile su osnovne teme današenjeg razgovora gradonačelnika Niša Zorana Perišića i ambasador Irana Madžida Fahimpur..Gradonačelnik Niša rekao je da postoje brojne oblasti u kojima saradnja može biti uspostavljena jer je Iran...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.