Intervju: Srđan Savić – predsednik gradske opštine Pantelej

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2014, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju: Srđan Savić – predsednik gradske opštine Pantelej

NIŠ – Predsednik opštine Pantelej Srđan Savić ističe da će i u 2015. godini nastaviti aktivnosti koje će doprineti promociji opštine i njenih vrednosti, počev od prirodnih preko kulturno-istorijskih, do tradicionalnih.

„Promociju opštine i njenih vrednosti radićemo prvenstveno kroz saradnju sa ustaljenim partnerima u civilnom sektoru. Stalo nam je da se građani kroz svoja udruženja aktiviraju i da taj aktivizam pretvore u nešto što će predstavljati neposrednu dobit >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za i njih kao članove zajednice i čitave zajednice“, kaže Savić.

Prema Savićevim rečima opština Pantelej akcenat će staviti na osnaživanje mesnih zajednica i realizaciju projektnih aktivnosti kroz konkurse….

Intervju ćemo objaviti sutra, 1.januara

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.