Institut za savremenu istoriju dopunio fond lebanske biblioteke

Izvor: juGmedia, 19.Nov.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Institut za savremenu istoriju dopunio fond lebanske biblioteke

 LEBANE – Institut za savremenu istoriju poklonio je lebanskoj biblioteci „Branko Radičević“ 45 knjiga čija je vrednost  oko 70 hiljada dinara.

 Prema rečima direktora pomenutog Instituta, prof. dr Momčila Pavlovića, poklon ima i cilj da se i u lokalnim sredinama promoviše i popularizuje istorijska nauka. 

„Ove knjige će obogatiti knjižni fond biblioteke na naučnom odeljenju i biće od velikog značaja učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima i >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << svima koje interesuje istorija“, istakla je direktorka biblioteke, Jasmina Tošić. 

Biblioteka „Branko Radičević“ u Lebanu ima oko sedam stotina članova, uglavnom su to učenici i studenti. 

Na dečijem odeljenju, odeljenju za odrasle, naučnom i zavičajnom odeljenju, u ovoj biblioteci raspolažu sa fondom od 29.500 knjiga. 

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.