In memoriam: Raco Mentović

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2021, 12:40

In memoriam: Raco Mentović

Dugogodišnji sportski radnik, osnivač Radio Svrljiga, Škole fudbala "Aca Menta", predsednik Opštinskog odbora SPS-a i odbornik u lokalnoj Skupštini Raco Mentović, preminuo je posle duže bolesti u 67. godini.

Mentović je bio pokretač mnogih sportskih događaja u Svrljigu, aktivni sportista, a zatim i sportski radnik. U više navrata bio je trener FK Svrljig, član Uprave, a osnivač je i Škole fudbala "Aca Menta" koja okuplja veliki broj svrljiške dece. Aktivno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je učestvovao i u radu Rukometnog kluba Progres.

Osnivač je i lokalnog Radio Svrljiga koji je uspešno vodio godinama.

Aktivno je učestvovao i u lokalnom političkom životu kao član SPS-a, a na čelu Opštinskog odbora je od 2014. godine. U poslednja 3 mandata biran je i za odbornika Skupštine opštine Svrljig.

Komemoracija povodom njegove smrti biće održana danas u 12 sati u Centru za turizam, kulturu i sport, a biće sahranjen u subotu na gradskom groblju u Svrljigu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.