Igor Mirović se u Surdulici sastaje sa preduzetnicima iz Južne Srbije

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2014, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igor Mirović se u Surdulici sastaje sa preduzetnicima iz Južne Srbije

SURDULICA -Ministar regionalnog razvoja i lokalne samouprave i vršilac funkcije ministra privrede Igor Mirović sastaće se  danas u Surdulici sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća iz Južne Srbije.Na sastanku će se razgovarati o daljem jačanju malih i srednjih preduzeća, uslovima poslovanja i podsticajima države ovom sektoru u nerazvijenim krajevima Srbije. Domaćin sastanka je Privredno društvo Vlasinske hidroelektrane, u čijim će se prostorijama u popodnevnim satima održati sastanak.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mirović u Surdulici

Izvor: OkRadio.rs, 24.Feb.2014

U jeku predizborne kampanje ministar regionlanog razvoja i lokalne samouprave Igor Mirović (SNS) posetiće opštinu Surdulica. U njegovoj pratnji biće i državni sekretar u tom ministarsvu Dragan Stevanović, (SNS), inače šef izbornog štaba naprednjaka za Pčinjski okrug. Oniće u ponedeljak...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.