Iako tvrde da nemaju nijedan slučaj zaraze, Severna Koreja zatražila vakcinu

Izvor: KMnovine.com, 05.Jan.2021, 20:54

Iako tvrde da nemaju nijedan slučaj zaraze, Severna Koreja zatražila vakcinu

Iako tvrde da nemaju nijedan slučaj zaraze, Severna Koreja zatražila vakcinu Severna Koreja, koja tvrdi da od početka pandemije nema nijedan registrovan slučaj zaraze koronavirusom, putem Globalnog saveza za vakcine (GAVI) zatražila je vakcine protov KOVID-19.



Kako javlja ”Wall Street Journal”, Severna Koreja nije potvrdila nijedan slučaj zaraze, ali je od GAVI-ja zatražila vakcinu. GAVI se nije oglasio u vezi s ovim pitanjem.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << je do sada testovima podvrgnuto na hiljade slučajeva, Pyongyang nije potvrdio nijedan slučaj zaraze.

Međunarodni mediji ističu da je Severna Koreja krajem januara prošle godine, nakon što je izbila pandemija, u potpunosti zatvorila svoje granice i zabranila međunarodna putovanja i da je to razlog. Međutim, prećutkuju činjenicu da je pre toga Severna Koreja zabranila prelet aviona koji nebo zapraćuju iz vazduha, već poznatim - kemtrejlovima, zbog čega se i veruje da zaraze u stvari nema.



* * *



Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com




Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:  Rusija može da ujedini Koreju putem unije - KM NovineMeđu gostima na proslavi 70. godišnjice Pobede u Moskvi će biti i lider Severne Koreje Kim Džong Un . Ova poseta se može bez ikakvog preterivanja nazvati istorijskom - ne u smislu odnosa naših dveju zemalja, već po važnosti koja se u ključnim prestonicama pridaje dolasku u Moskvu najmlađeg vladara najzatvorenije zemlje na svetu.


PROČITAJTE JOŠ:  Olimpijske igre i nacionalno dostojanstvo - o ''Kosovu'', nama i Rusima - KM Novine"Ceremonija otvaranja Olimpijade u Riju jeste idealno podsećanje na skandaloznu i sramotnu činjenicu da se po pitanju učešća separatista sa KiM, ne samo ništa nije uradilo, već ništa nije ni pokušalo uraditi". olimpijada, Rio, kosovo, metohija, srbija, ceremonija, zastava, lazna, drzava, makedonija, grcka, rusija, amerika, politika,


PROČITAJTE JOŠ:  Zoran Vlašković: Države koje su priznale ''Sing Sing'' ili tzv. nezavisno Kosovo - KM NovineOni koji su priznali takozvano Kosovo su rušitelji prava, demokratije, civilizacije i čovečanstva uopšte! Takozvano Kosovo nema nijednu osobinu države a u pravom smislu je evropska Kolumbija na Balkanu, Sing sing tvorevina, Eulehstan... To se vidi i po redosledu priznavanja antidržave Kosovo!




KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju


Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.