I nakon otvaranja Delte nastavljaju se radovi na Bulevaru Nemanjića

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2021, 16:43

I nakon otvaranja "Delte" nastavljaju se radovi na Bulevaru Nemanjića

Iako je otvaranje "Delta planeta" najavljeno za sutra, mašine za asfaltiranje su i dalje na terenu. Do početka rada novog tržnog centra biće završena deoncica između dva kružna toka i saobraćaj će biti normalizovan, dok nastavak radova na Bulevaru Nemanjića i ulici Blagoja Parovića nadležni najavljuju nakon otvaranja.

Sve radove oko Delte do sutra nije moguće završiti, kaže gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i ističe da je najvažnije da se privodi kraju asfaltiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << deonice kod tržnog centra i da se normalizuje saobraćaj.

Nama je u interesu da izmestimo mašine na druge lokacije, nije moguće sve do sutra završiti niti se tome teži. Na ovom delu nedostajaće još uređenje samog kružnog toka, verovatno će to biti fontana jer je to prvi kružni tok u Nišu koji ima kompletnu vodovodnu instalaciju i struju, naglasila je Sotirovski.

foto: JVKrak između dva kružna toka biće gotov, dok će za sređivanje trotoara biti potrebno još dvadesetak dana, kaže direktor Direkcije za izgradnju grada Niša Nebojša Lović.

Nakon otvaranja nastavljamo radove, ostaju nam ulica Blagoje Parovića i deo Bulevara Nemanjića ka Niškoj Banji. Kako bi saobraćaj funkcionsao radićemo deo po deo. Ako zatvorimo Bulevar, zatvorili smo Deltu, a nije korektno, dodao je Lović.

Sotirovski je poručila da je otvaranje Delte značajna i vredna investicija i dodala da je 210 miliona za komunalije uplaćeno u gradski budžet, dok je oko hiljadu ljudi zaposleno u oko 100 lokala.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Otvara se tržni centar "Delta planet" u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Apr.2021, 10:50

Posle skoro 15 meseci od početka izgradnje tržnog centra "Delta planet" na Bulevaru Nemanjića u Nišu, danas će ovaj šoping-mol biti svečano otvoren. Dok neki građani negoduju i brinu kako će ovo otvaranje uticati na epidemiološku situaciju, iz ove kompanije "Delta" napominju da će se poštovati...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.