Izvor: JUGpress.com, 24.Jun.2020, 19:30

I Novica Tončev protestovao zbog smene direktora škole

SURDULICA

Grupa građana u prisustvu narodnog poslanika Novice Tončeva  izrazila je danas nezadovoljstvo zbog smene direktora OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” u Surdulici, Vladice Nikolića. Ministarstvo prosvete je prošle nedelje tokom trajanja završnih ispita razrešilo dužnosti direktora škole, a đaci su poslednji dan dobili novog v. d. direktora.

“Ovo je presedan da je Ministarstvo prosvete donelo ovakvu odluku za vreme polaganja mature. Grubo i bez poštovanja jasnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pravila o prekidu radnog odnosa,  Vladici Nikoliću  je onemogućeno da nastavi da radi svoj posao u kome se dokazao i pokazao kao častan, vredan i sposoban čovek. Njegova jedina mana je što podržava “pogrešnu” partiju i njene ideje. Žao mi je što je gospodin Šarčević sa pozicije ministra prosvete, a na inicijativu lokalnog vođe naprednjaka Bosketa, povukao ovaj sraman potez. Ministar Šarčević je bio u Surdulici na otvaranju sportske hale, a u školi se na licu mesta uverio u rezultate rada direktora škole.  Nije mi nepoznanica Bosketova beskrupuloznost, ali neverovatno mi je da jedan neuk i neobrazovan čovek, bez pokrića u radu i obrazovanju može da ima takav uticaj na ministra – izjavio je  Novica Tončev, narodni poslanik, prenosi se u saopštenju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.