Izvor: JUGpress.com, 23.Maj.2021, 09:59

Humanitarna akcija OŠ „Desanka Maksimović“ – Čokot

NIŠ

Na inicijativu Učeničkog parlamenta Osnovne škole “Desanka Maksimović” organizovana je humanitarna akcija prikupljanja novčane pomoći za Lazara Ristića, učenika Osnovne škole «Bubanjski heroji», koji je prilikom skoka u bazen povredio kičmu.

Predstavnici Učeničkog parlamenta Marko Aleksić i Sofija Prelević su zajedno sa pedagogom škole Marijom Mladenović odneli novac koji će biti uplaćen za Lazarevo lečenje.

 “Naša škola je prikupila >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << novac u iznosu od 64.803 dinara. Tom prilikom su se naši učenici upoznali sa predstavnicima parlamenta Osnovne škole «Bubanjski heroji». Oni su se zahvalili na novčanoj pomoći, a mi se nadamo se da će naša skromna pomoć biti podrška lečenju”, kažu Sofija Prelević i Marko Aleksić.

                         Inače, u OŠ „Desanka Maksimović“, takođe na inicijativu Učeničkog parlamenta, ustanovljeno je tradicionalno godišnje sakupljanje humanitarnog dinara za učenike  škole kojima je pomoć potrebna. Na ovaj način učenici i njihovi roditelji pokazuju društvenu odgovornost i saosećajnost sa drugima.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.